Om vedlikehold av plysjleker

Vanligvis faller plysjdukkene vi legger hjemme eller på kontoret ofte i støv, så hvordan skal vi vedlikeholde dem.

1. Hold rommet rent og prøv å redusere støv.Rengjør leketøyets overflate med rene, tørre og myke verktøy ofte.

2. Unngå langvarig sollys, og hold innsiden og utsiden av leken tørr.

3. Ved rengjøring kan nødvendige tiltak treffes i henhold til størrelsen.For små kan tilbehørsdelene som er redd for slitasje først farges med teip, og deretter settes direkte inn i vaskemaskinen for myk vask, tørking, henging i skyggen og tørking, og klappe leketøyet av og til for å gjøre det pels og fyllstoff luftig og myk.For store leker kan du finne fyllesømmen, kutte sømmen, ta ut fyllingsspesialdelene (nylonbomull) og ikke ta dem ut (for å opprettholde utseendet bedre) og feste delene som er redde for slitasje. med selvklebende tape.Vask og tørk den ytre huden, legg deretter fyllstoffet inn i leketøyet, form og sy.

新闻图片10

4. For ull / klut eller dukker utstyrt med høy intelligent elektronikk, maskinkjerne og lyd, før rengjøring, sørg for å ta ut de elektroniske komponentene (noen er ikke vanntette) eller batteriene for å forhindre skade i tilfelle vann.

5. Etter at den rengjorte leken er tørr, bruk en ren kam eller lignende verktøy for å gre den pent langs pelsens retning for å gjøre pelsen glatt og vakker.

6. Den enkle og enkle steriliserings- og desinfeksjonsmetoden kan bruke et dampstrykejern med høy effekt for å forsiktig stryke loet frem og tilbake, som også har en viss steriliserings- og dekontamineringseffekt.

7. Nøkkelen til å vaske plysjleker hjemme: for leker med få små deler kan håndvask eller maskinvask med varmt vann på 30-40 ℃ brukes.Nøytralt vaskemiddel kan brukes ved rengjøring.For plysjleker vil effekten av å bruke kashmirvaskemiddel være bedre.

8. Hvordan gjøre leker ikke lett å bli skitne og forlenge livet?Når du kjøper leker i begynnelsen, ikke kast dem, enten det er kartonger eller plastposer, for å pakke inn støv under lagring.I fuktige områder, for å forhindre at leker blir fuktige, kan tørkemidler plasseres under lagring, og utstoppede leker bør holdes unna overfylling for å unngå deformering og skade.


Innleggstid: Aug-05-2022

Abonner på vårt nyhetsbrev

For spørsmål om våre produkter eller prisliste, vennligst legg igjen din e-post til oss, så tar vi kontakt innen 24 timer.

Følg oss

på våre sosiale medier
  • sns03
  • sns05
  • sns01
  • sns02